معرفی کتاب, مقالات

معرفی کتاب نجواگر اسب

معرفی کتاب نجواگر اسب شاهکار بی بدیل نیکلاس ایوانز
نیکلاس اونز (زاده ۲۶ ژوئیه۱۹۵۰) روزنامه‌نگار، فیلم‌نامه‌نویس، تهیه‌کننده، و رمان‌نویس اهل انگلستان است.
رمان نجواگر اسب او در لیست پرفروش‌ترین رمان سال ۱۹۹۵ در ایالات متحده، که توسط نیویورک تایمزارائه شد، رتبه دهم را به خود اختصاص داد. در سال ۱۹۹۸ بر اساس آن فیلمی به کار گردانی رابرت ردفورد، با بازی کریستین اسکات توماس، به‌همراه اسکارلت جوهانسون و سم نیل ساخته شد.

در آغاز و پایان چیزی جز مرگ نبود . شاید اگر این اندیشه زودگذر بر رویایش سایه نیفکنده و او را در صبحی این چنین نادر از خواب بیدار نکرده بود ، هرگز این را نمی فهمید . وقتی چشم باز کرد ، دانست که دنیا جور دیگری شده است .ساعت زنگ دارش نشان می داد که تا زمان بیداری نیمساعتی وقت باقیست . آرام در رختخواب دراز کشیده بود و به تغییر می اندیشید . تاریک بود اما نه آنقدر که می باید.
دخترک سیزده ساله ای به نام “گریس مک لین” زمانی که با اسبش “پیلگریم” برای گردش بیرون رفته اند، دچار سانحه می شود و یک پایش را از دست می دهد. پیلگریم هم به شدت آسیب می بیند و دچار حالت جنون می شود. بر اثر این حادثه گریس روحیه اش را از دست می دهد و مادرش “آنی” درک می کند خوب شدن دخترش با بهبود پیلگریم ارتباط دارد. از این رو به “تام بوکر” که در اصطلاح در گوش اسبان نجوا می کند و رنج و آلام حیوانات را تسکین می دهد مراجعه می کند اما روزگار همیشه آنطور که تصور میکنی رقم نمیخورد.

به قلم رسول برهانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *